visum turkije

Persoonlijk betrokken

Visum voor Turkije is een vrij jong bedrijf. Wij leveren onze diensten pas sinds januari 2014. Sinds juli 2014 werken wij samen met NXG B.V. Door de stijging in het aantal aanvragen, was het essentieel om hulp van buitenaf te vragen. Wij proberen de klant bij ons namelijk centraal te stellen. Om u de zorg en aandacht te geven die u verdient, was voor ons de drijfveer om samen te werken NXG B.V. U kunt ons daarom altijd mailen of bellen wanneer u vragen heeft; u bent bij ons dus geen nummertje. Ook bij vragen die betrekking hebben tot het reizen naar Turkije of Turkije in het algemeen, willen wij u graag te woord staan. Vragen over het klimaat, activiteiten, bezienswaardigheden en dergelijke kunt u ook aan ons vragen, wij geven u graag tips. Aarzel dus niet om ons even te bellen, een mailtje te sturen, een tweet of een berichtje op Facebook.

visum turkije

Eerlijk ondernemen

Bij Visum voor Turkije staan wij voor eerlijk ondernemen. Wij hebben een kleine winstmarge. Met onze winst hopen wij weer verder te kunnen investeren in onze website. Hoewel op vakantie gaan voor ons vanzelfsprekend lijkt, zijn wij ons ervan bewust dat dit een luxe is. Ons hart gaat dan ook uit naar mensen die het niet altijd even makkelijk hebben, bijvoorbeeld naar mensen die in armoede en verdrukking leven. Om die reden investeren wij ongeveer 10% van onze winst in een goed doel. Waar wij onze klanten helpen, helpen onze klanten ongemerkt mensen die het zeer moeilijk hebben. Wilt u hier meer over weten? Neem dan gerust contact met ons op.

visum turkije

Veilig

Veiligheid voor alles op de wereld die internet heet. Daarom kunt u bij ons op verschillende veilige manieren online betalen, via iDeal, MisterCash of handmatige overboeking. Uiteraard maken wij hiervoor gebruik van een veilige verbinding waardoor uw gegevens veilig worden verzonden en opgeslagen op een beveiligde server. De verbinding waar wij gebruik van maken is een SSL-verbinding (https), vele andere visum Turkije aanbieders gebruiken deze verbinding niet. Uw paspoortgegevens hebben wij nodig om de aanvraag te kunnen behandelen, omdat deze gegevens noodzakelijk zijn voor het verkrijgen van uw visum. Uw gegevens worden geenszins gebruikt of worden doorverkocht aan derden. Indien u wenst dat wij uw gegevens verwijderen dan is dat mogelijk middels een verzoek in te dienen.